"Движение България на гражданите" настоява за оставката на заместник-председателя на

...
"Движение България на гражданите" настоява за оставката на заместник-председателя на
Коментари Харесай

ДБГ настоява Явор Нотев да подаде оставка незабавно

"Движение България на жителите " упорства за оставката на заместник-председателя на Народното събрание Явор Нотев, поради присъединяване му на съветски конгрес в Крим.

"Присъствието на Явор Нотев на сходно събитие в Крим легитимира нарушаването на интернационалното право от страна на съветската власт с навлизането на полуострова, което беше причина и за налагането на наказания от страна на Европейски Съюз към Русия, подкрепени и от България. Това е неприемливо за представител на европейска страна, още повече сега на европредседателството. Присъствието на Волен Сидеров и Явор Нотев на събитие за бъдещето на Русия единствено потвърждава, че един от сътрудниците на ГЕРБ във ръководството няма да се откаже от опитите си да промени евроатлантическия курс на страната ", се споделя в позиция на партията.

В позицията се споделя още, че неналичието на решителност у българското държавно управление по случая "Скрипал " и Сирия единствено потвърждават, че ГЕРБ са мощно повлияни от проруското държание на Атака.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР