Двете по-големи деца на херцозите на Кеймбридж за първи път

...
Двете по-големи деца на херцозите на Кеймбридж за първи път
Коментари Харесай

Принцеса Шарлот покори целия свят с първия си реверанс към Елизабет II ВИДЕО

Двете по-големи деца на херцозите на Кеймбридж за първи път се причислиха към кралското семейство на Коледната работа, която се организира на 25 декември в имението в Сандрингам.

6-годишният принц Джордж и 4-годишната принцеса Шарлот демонстрираха какъв брой добре са възпитани и покориха сърцата на целия свят.

Дъщерята на Кейт Мидълтън и принц Уилям, за разлика от по-големия си брат, прояви огромна отзивчивост към феновете на кралското семейство. Момиченцето бе очаровано от вниманието на британците и копнееше да реализира контакт с тях.

Принц Уилям с шокиращи вести за принцеса Шарлот и принц Джордж СНИМКИ

След службата кралското семейство се появи пред стълбите на църквата, с цел да изпрати Елизабет II. Когато колата й потегли, всички дами направиха поклон, а мъжете се поклониха.



Събралите се край храма жители бяха извънредно очаровани, когато 4-годишната Шарлот хвана подгъва на палтото си и присви единия си крайник.



С грацията на същинска принцеса момиченцето направи поклон и плени сърцата на британците.

Черно-бели СНИМКИ разкриват на кого е одрала кожата дребната принцеса Шарлот

Видеозапис, запечатал уважението, което дребната демонстрира към прабаба си, се появи в мрежата, а феновете на кралската фамилия не стопират да хвалят дребната принцеса и да й се възхищават.

Интернет потребителите означават какъв брой добре възпитани са децата на херцозите. Освен че се стараят да подарят на децата си обикновено детство, Уилям и Кейт ги срещат с живота, който ги чака.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР