Двете жени, заподозрени за убийството на 44-годишния Пейо Пеев, намерен

...
Двете жени, заподозрени за убийството на 44-годишния Пейо Пеев, намерен
Коментари Харесай

Велико Минков: Получавал съм смразяващи съобщения от Габриела

Двете дами, обвинени за убийството на 44-годишния Пейо Пеев, открит удушен в полуопожарен автомобил до хижа " Алеко ", са Красимира Трифонова и щерка ѝ Габриела Славова-Пеева (33 г.) - брачна половинка на Пеев.

Във вторник по малкия екран приказва и някогашният другар на Габриела - Велико Минков. Мъжът претендира зародителските права над второто дете на Габриела. Мъжът е завел дело, по което обаче към този момент 4 месеца няма придвижване. Минков и Габриела са имали връзка, която тя е прекъснала, до момента в който е била бременна, без очевидна причина за това.

Според Минков в основата на това решение е нейната майка. Адвокатът на мъжа, който го придружаваше, сподели, че клиентът му също се е чувствал заплашен.

Самият Минков цитира " смразяващо известие ", което е гласяло: " Омразата или завистта (цитира по памет) ти е стиснала гърлото и О2 не минава в никоя посока. Разбирай го, както искаш. "

Жертвата на ликвидиране Пейо Пеев, който е татко на първото дете на Габриела, и Велико Минков са поддържали връзка и са разкрили доста прилики в държанието на Габриела по отношение на тях.

Три месеца преди да роди второто дете, младата жена се дами за Пейо Пеев, като по този начин лишава Минков от бащински права.

„ Имахме прелестни връзки и малко преди да роди, тя приключи връзките като цяло, не даваше никаква опция за каквато и да било връзка, “ изясни Велико Минков.

Той подхваща юридически стъпки, с цел да потвърди, че е биологичният татко на четиримесечното бебе, което Габриела е родила в края на лятото на 2023 година.

По думите му, убитият Пейо Пеев е бил наясно, че детето не е негово, само че се е съгласил на брака, с цел да може самият той да има опция да вижда по-голямото дете, което имат с Габриела.

„ Те имат 6-годишно дете и нямаха такива връзки, с изключение на да са родители на това дете - най-малко в интервала, когато аз съм имал връзка с нея. От диалозите с Пейо знам, че достъпът му (да вижда неговото дете) е бил ограничение по много недодялан метод, “ изясни Велико Минков по bTV.

Минков поддържал връзка с Габриела в Бургас и Русе, до момента в който през това време майка ѝ живеела в София. Той самият няма пояснение за какво Габриела внезапно взема решение да прекъсне връзките посред им, само че подозира, че в основата на това е по-възрастната жена.

Разказва още, че е прекарал часове в съвещания с психолог, с цел да си изясни държанието на Габриела.

Тогава Минков се свързва с юрист Пламен Борисов, който води и делото за разменените бебета в " Шейново ".

„ Аз го посъветвах да припознае детето преди раждането. Той по този начин разбра, че 3 месеца по-рано Габриела има подписан брак, “ изясни адв. Пламен Борисов. Така на процедура неговият клиент не може към този момент да претендира да бъде вписан като татко при раждането.

По думите му, поради процедурите по Семейния кодекс, едно дело за настойничество може да се проточи с години.

Това, което се знае досега, е, че двете дами са имали двама помагачи, с които са пробвали да прикрият следите от убийството като закарат автомобила с натрупа на Пеев на Витоша и го опожарят.

С решение на съда Габриела беше пусната под домакински арест, с цел да се грижи за бебето, защото е в майчинство. Майка ѝ - Красимира Трифонова, остана в ареста.

Габриела Славова-Пеева работи като шеф отдел в община Бургас. Името ѝ съответствува с ръководителя на отдел " Превенции и юношески политики " в администрацията.

Тя участва на последно място в листата на " Продължаваме промяната " в Бургас на парламентарните избори през ноември 2021 година Листата в района се води от Константин Бачийски - водач на партньорската партия " Средна европейска класа ".

Майката, която се счита и за физическия причинител на умъртвяването на Пеев, е някогашен консул на България в Тайланд по време на Тройната коалиция.

За момента работната версия на проверяващите е, че дъщерята Габриела Славова-Пеева (33 г.) е съучаствала, като е пречила на мъжа да излезе от колата, до момента в който майката го е душала.

Минков е програмист по специалност. В 47-то Народно заседание той е депутат от ПП-ДБ, само че единствено след две седмици в Народното събрание подава оставка.

Убитият Пейо е авиоинженер.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР