Двете деца на убитата 28-годишна Фанка Иванова от пловдивското село

...
Двете деца на убитата 28-годишна Фанка Иванова от пловдивското село
Коментари Харесай

След убийството: Децата на убитата 28-годишната Фанка ще рас...

Двете деца на убитата 28-годишна Фанка Иванова от пловдивското село Поповица ще останат при свекърва й. И до момента тя е полагала грижи за тях, ще продължи да го прави с поддръжката на обществените.

Предстои след приключването на 72-часовата мярка на задържане на някогашния брачен партньор на Фанка, прокуратурата да изиска непрекъснатото му задържане, сподели пред NOVA наблюдаващият прокурор Димитър Молев. Съдът ще взема решение дали да остави Александър в ареста в сряда.

Вчера проверяващи изнесоха информация за убийството, само че не и детайлности за механизма, по който е станало. Очаква се това да се случи в правосъдната зала.

Младата майка изчезна в петък сутринта, след което бе оповестена за търсене. В неделя, малко преди обяд, полицията откри натрупа й в изоставена сграда в село Поповица.

Жителите на селото са в потрес от случилото се. Кметицата уточни, че Фанка в никакъв случай не се е оплаквала, нито е подавала сигнали за нещо неправилно при връзките с към този момент някогашния й мъж. Вчера стана ясно още, че претекстът за убийството е ревнивост. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР