Двете банди, които бяха разкрити в събота и вчера, са

...
Двете банди, които бяха разкрити в събота и вчера, са
Коментари Харесай

Разбитите през последните дни банди – с голям „стаж” и никаква връзка с последното отвличане

Двете банди, които бяха разкрити в събота и през вчерашния ден, са свързани с голям брой закононарушения през последните години, само че нямат нищо общо с незаконната група, която отвлече Адриан Златков и го върна против заплатен откуп. Това стана ясно на брифинг на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.

Хванатите в събота от години са се занимавали с контрабанда на хашиш и цигари, само че ще дават отговор и за едно ликвидиране от началото на годината – на таксиметров водач с прякор Бобъра, който е бил част от групата, само че е бил сметнат за обезсърчителен. „ Много добре проведена група, убийството демонстрира, че те нямат спирка, когато има заплаха от приключване на информация”, разяснява основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

--> По думите му и други свързани с групата през годините са били обект на експанзия.

Заловените през вчерашния ден в региона на „ Илиянци” пък са били свързани с въоръжени грабежи и са били хванати часове, откакто лишили 80 000 лв. от чужденец. В колата им са били открити парите и маските, които употребявали за удара.

Повдигнати са им обвинявания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР