Две седмици след като напусна Би Ай Телевизия (BiT), където

...
Две седмици след като напусна Би Ай Телевизия (BiT), където
Коментари Харесай

Сашо Диков се връща на екран с рубрика в "Шоуто на Слави"

Две седмици откакто напусна Би Ай Телевизия (BiT), където последно беше програмен шеф, журналистът Сашо Диков се върна на екран в предаването на Слави Трифонов по Би Ти Ви. Това удостовери той за " Дневник ".

Диков посочи, че ще води графа на запис, наречена " Нищо персонално, просто Диков " , чието първо лъчение е планувано за довечера. По думите му всички елементи към момента не са изцяло конкретизиране, само че в нея евентуално ще демонстрира репортажи от Народното събрание. Това припомня мощно като формат рубриката " Стажантът ", която Диков правеше в Би Ай Ти, задавайки въпроси на депутати и министри в коридорите на Народното събрание. Очаква се да бъде предавана един път седмично - в петък.

Диков напусна Би Ай Телевизия, откакто при започване на февруари се разбра, че тя има нов притежател - изпълнителният шеф на продуцентската компания MediaPro Entertainment Мирослав Янев, и всички излъчвания на малкия екран бяха спрени. Водещият беше програмен шеф на медиата от май 2017 година, като дружно с това продължи да прави и своето предаване " Просто Диков ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР