Две са по-сериозните пътнотранспортни произшествия станали през изминалото денонощие в

...
Две са по-сериозните пътнотранспортни произшествия станали през изминалото денонощие в
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на пътя Велинград - Света Петка, има ранени

Две са по-сериозните пътнотранспортни катастрофи станали през миналото денонощие в региона, оповестиха от ОДМВР - Пазарджик.

Първото от тях е записано към 15.00 часа през вчерашния ден на пътя сред Велинград и село Света Петка. Джип „ Мицубиши “, ръководен от лице с букви С.Г. (на 36 година от село Абланица) напуснал пътната лента и се блъснал в насрещно движещ се микробус „ Форд “ с лидер с букви М.А. (на 66 година от село Света Петка).

От удара са потърпевши возещите се в джипа лица с букви В.Г. (на 29 г.) и А.Т. (на 59 г.). Двамата са били превозени в курортната болница надлежно с фрактура на ръката и на носа. Малко по-късно двамата са освободени за домашно лекуване. Вторият случай станал 40 минути по-късно на пътя Варвара - Велинград и е без потърпевши хора. 21-годишен с букви М.Б. от Сърница навлязъл с „ Форд “-а си в лентата за насрещно придвижване.

Там се блъснал поредно в други две леки коли. В резултат на ударите са нанесени единствено материални вреди по трите возила. Водачите са тествани с дрегер, като пробите им са негативни. И на двете местопроизшествия са осъществени огледи, формирани са дознания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР