Две преписки е образувала габровската полиция срещу 14-годишен хулиган, който

...
Две преписки е образувала габровската полиция срещу 14-годишен хулиган, който
Коментари Харесай

14-годишен гамен заби кроше в лицето на мъж, след това се похвали в ТikTok

Две преписки е образувала габровската полиция против 14-годишен гамен, който се похвалил с клип в ТikTok по какъв начин забива кроше в лицето на мъж, без да е предизвикан по никакъв метод.

Действието се развива измежду бял ден в центъра на Габрово, зад църквата " Успение на Пресвета Богородица ". Видеото с експанзията бе споделено в една от локалните фейсбук групи и провокира вълна от отвращение. То към този момент е недостъпно.

От ОДМВР оповестиха, че във връзка оповестения клип за породена лека телесна щета по хулигански подбуди, в районно управление (на МВР) Габрово е заведена кореспонденция за осъществено закононарушение по чл.131 ал.1 т.12 от Наказателния кодекс. В резултат от извършените незабавни дейности, на 21 февруари е открит причинителят действието - 14-годишен възпитаник, прочут на органите на Министерство на вътрешните работи. Пострадал от закононарушението е 41-годишен габровец. Материалите по преписката са изпратени по подготвеност в Районна прокуратура Габрово.

Допълнително е открито, че същото момче, дружно с двама свои другари на 13 и 14 година, в интервала 12-13 февруари са направили кражба на 550 топчета, повреждайки два автомата за топчета, сложени на ул.„ Радекца “. Нанесените вреди са на стойност 210 лева Част от движимостите, предмет на закононарушение, са открити и конфискувани.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР