Две пътнички в междуградски автобус са пострадали при катастрофа в

...
Две пътнички в междуградски автобус са пострадали при катастрофа в
Коментари Харесай

Катастрофа с автобус край Наречен, две пътнички острадаха

Две пътнички в междуградски рейс са потърпевши при злополука в неделя, зародила в сектора сред Асеновград и Смолян. Инцидентът е станал в региона на село Наречен към 14.30 ч. Според предварителната информация лек автомобил „ Нисан “, ръководен от 75-годишен мъж, навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се блъснал челно в рейс с 61-годишен лидер. В резултат на удара контузии получили дами на 60 и 26 години, пътували в рейса. Първата е настанена в болница за наблюдаване, а  втората – освободена за домашно лекуване. Няма данни за приложимост на алкохол и опиати от страна на двамата водачи. Причините и събитията към злополуката се проверяват в РУ-Асеновград.
Прочетете още
Друг случай е станал през вчерашния ден в Пловдив. Шофьор е с леки пострадвания след случай през вчерашния ден в Пловдив. Около 7.40 ч., на кръстовище сред ул. „ Богомил “ и ул. „ Лев Толстой “ лек автомобил „ Опел “ с 18-годишен лидер лишил преимуществото и блъснал таксиметров автомобил, който се завъртял, качил се на тротоара и се блъснал в стена на жилищна постройка. В болница е превозен 34-годшишният мъж зад кормилото на втората кола, след прегледи е изписан за домашно лекуване. И двамата участници са тествани за приложимост на алкохол, резултатите са негативни.

Катастрофа със обилни материални вреди е станала и в село Дълбок извор. Сигналът е получен към 12.35 ч. в неделя – лек автомобил „ БМВ “ излязъл вдясно отвън пътното платно и се блъснал в жилищна сграда, а по-късно и в железобетонен дирек от електрическата мрежа. Колата управлявал 28-годишен мъж, който е прегледан в център за незабавна здравна помощ и освободен за домашно лекуване. Тестовете му за алкохол и наркотични субстанции са негативни. Работата по случая продължава.  

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР