Две падания не попречиха на американската звезда Симон Байлс да

...
Две падания не попречиха на американската звезда Симон Байлс да
Коментари Харесай

Симон Байлс: Това вероятно е най-трудно спечелената титла от всички

Две рухвания не попречиха на американската звезда Симон Байлс да запише името си в историята на международната спортна гимнастика. Байлс направи две неточности на прескок и греда (падания), само че все пак завоюва купата в многобоя на шампионата на планетата в Доха (Катар) с 57.491 точки и да стане първата гимнастичка в историята с четири международни трофеи в самостоятелния многобой. Останалите три тя завоюва през 2013, 2014 и 2015 година.

Въпреки че ден преди началото на шампионата американката беше призната в болница с бъбречна рецесия, тя не употребява здравословното си положение като опрощение за своя "разочароващ " ден през вчерашния ден. "Това евентуално е най-трудно извоюваната купа от всички за мен до момента на международни шампионати и олимпийски игри. За мен е вълнуващо да върна със златен орден в Съединени американски щати, само че е и малко разочароващо, тъй като това не е представянето, което се надявах да направя ", сподели 21-годишната американка.

Байлс си взе повече от една година отмора от спорта, откакто завоюва четири златни медала, в това число в многобоя, на олимпийските игри в Рио 2016. "Мисля, че докарах сърдечен удар на доста хора, само че това е. Дори и най-хубавите падат от време на време, само че съм удовлетворена, че измъкнах успеха. Определено бях шокирана от представянето си ", разяснява Байлс позволените от нея неточности. Американката има шансове да завоюва още златни медали в Доха, защото се класира за финалите на всичките четири уреда, от които на три получи първи оценки в квалификациите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР