Две от най-известните дами у нас-Николета Лозанова и Дара скъсиха

...
Две от най-известните дами у нас-Николета Лозанова и Дара скъсиха
Коментари Харесай

Защо Ни Ло и Дара едновременно се подстригаха?

Две от най-известните дами у нас-Николета Лозанова и Дара съкратиха косите си в последните дни и се демонстрираха в обществените мрежи с нови прически, видя Hotnews.bg. Причината е освен края на строгите карантинни ограничения и отварянето на фризьорските салони. Ни Ло, която сама преди дни обществено се отхвърли от марката си за долни дрехи, макар че името й още стои на гащите, през днешния ден пусна своята козметика, която непрестанно популяризира в обществените мрежи. Новият й имидж в допълнение притегля почитателите да преглеждат фотосите x, на които тя повърхностно държи следващия козметичен артикул на своята компания.



Дългите коси на Лозанова са към този момент в историята

И до момента в който Лозанова се раздели с дългите коси поради бизнес, при Дара повода е напълно друга. Младата изпълнителка има проблем с качването на килограми напоследък, който не може да бъде прикрит от камерите на „ Като две капки вода”.



Тя очевидно е послушала съвета на стилистите, които настояват, че касата прическа чисто образно прави лицето и раменете да наподобяват по-финни, до момента в който дългите коси усилват в допълнение пухкавината към бузите и врата. Новите прически и на двете несъмнено ги отварят и подмладяват и към този момент се радват на утвърждението на почитателите.



фотоси:инстаграм и фейсбук дара и николета лозанова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР