Две от най-големите имена в историята на тениса Роджър Федерер

...
Две от най-големите имена в историята на тениса Роджър Федерер
Коментари Харесай

СЕКС АФЕРАТА В КИТАЙ: Нидал и Федерер изразиха загриженост за Пън Шуай

Две от най-големите имена в историята на тениса Роджър Федерер и Рафаел Надал се причислиха към доста други и показаха угриженост за китайската тенисистка Пън Шуай.

Тя е в неопределеност от началото на месеца, откакто упрекна водещ китайски общественик в полово посягане.

Китайски управляващи, които бързо цензурираха обвиняванията от страна на Пън, оповестени в обществената мрежа Уейбо, настояват, че някогашната номер 1 в света при двойките е в сигурност в дома си. Но от Женската тенис асоциация (WTA), Организация на обединените нации, Съединени американски щати и други декларират, че желаят доказателства за положението на Пън.

" Надявам се, че тя е добре. Цялото тенис семейство се сплоти към нея. Надявам се, че е добре и че ще се появят вести от нея ", разяснява Федерер в събота.
свързани новини6591преди 11 часа
" Следя новините и чета публикациите за Пън Шуай. Въпреки че нямам всичката информация, най-важното в този момент е дали тя е добре. Всички ние от тенис фамилията се надяваме скоро да я забележим с нас ", съобщи Надал.

По-рано тази седмица международният номер Новак Джокович и американката Серина Уилямс също показаха терзанията си за Пън, която е шампионка на двойки от Ролан Гарос и Уимбълдън,. Президентът на WTA разгласи, че организацията е подготвена да изтегли всичките си шампионати от Китай, до момента в който не получи гаранции за сигурността на Пън, макар че това би донесло стотици милиона загуба.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР