Две момченца на 11 и 13 години от бургаския комплекс

...
Две момченца на 11 и 13 години от бургаския комплекс
Коментари Харесай

Две деца се удавиха в Мандренското езеро в Бургас

Две момченца на 11 и 13 години от бургаския комплекс “Меден рудник” са се удавили в Мандренското езеро. Телата им са открити през днешния ден от водолази.

Около 00:30 ч. нощес в Четвърто районно ръководство в Бургас е получено известие от родителите на двете момчета за това, че излезли да играят по обяд, само че след свечеряване не се прибрали в домовете си. Родителите ги търсили на разнообразни места в комплекс “Меден рудник”, звънели по другари и близки, само че откакто не разкрили никакви следи, алармирали полицейското ръководство за изгубването на момчетата.

Сформиран е взаимен екип от чиновници на отдел “Криминална полиция” при ОДМВР-Бургас и Четвърто районно управление (на МВР), които ревизирали още няколко благоприятни условия за местонахождението на децата.

Около 9 ч. през днешния ден риболовец подал сигнал за това, че във водата на езеро “Мандра”, в региона на дигата на помпената станция, забелязал човешко тяло. Екип водолази от РДПБЗН-Бургас извадили натрупа на 13-годишното момче. Със съдействието на чиновници от ИАРА периметърът на претършуване в езерото е уголемен, като към 16 ч. е намерено тялото и на 11-годишното момченце.

При осъществения оглед забележими следи от принуждение не са открити. Намерени и конфискувани са облеклата, обувките и багажа на децата, оставени на камъни по дигата наоколо до мястото, където във водата е открито първото тяло. Вероятно момчетата са влезнали да се къпят в езерото „ Мандра “, само че по неустановени досега аргументи са се удавили. Работата по случая продължава.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР