Две мероприятия събират средства с благотворителна цел - а именно

...
Две мероприятия събират средства с благотворителна цел - а именно
Коментари Харесай

Две мероприятия събират средства за изграждане на младежка зона в бившия ДДЛРГ Рада Киркович

Две мероприятия събират средства с благотворителна цел - а точно създаване на младежка зона за интензивно поданство в някогашния Дом за деца, лишени от родителска грижа " Рада Киркович “. Идеята е да се оферират разнородни стратегии и форми на неофициално учене, които да ангажират младежите в интензивности и да развиват техните ползи и умения. За да подкрепи закупуването на съоръжение за Младежката зона, община Пловдив посредством " Седмица на благотворителността “ провежда концерт и магическо шоу на 30.10.2018 година от 18:00 ч. в театрална зала на Военен клуб – Пловдив.

По време на спектакъла ще се организира лотария измежду закупилите жълти патета с благотворителна цел. Сред премиите са тениски, професионални топки за футбол, баскетбол и волейбол, маратонки и спортен екип.  Второ събитие в поддръжка на идеята е One woman show на Иванка Шекерова – " Никой не е цялостно 6 “ в пиано бар " Куатро " от 20:00 ч. на 08.11.2018 година

Може да подкрепите построяването на младежката зона е като закупите билет за " Никой не е цялостно 6 “ - https://www.facebook.com/quattropianobar/ или закупите пате по време на събитието във Военния клуб.

През тази година Община Пловдив взаимно с Национален алианс за работа с доброволци провежда и организира благотворителни събития с присъединяване на дует " Ритон “, актьорите от Младежки спектакъл " Николай Бинев “ с постановката " Пинокио “ и други.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР