Две красавици от Бяла Слатина ще се борят с много

...
Две красавици от Бяла Слатина ще се борят с много
Коментари Харесай

Две красавици от Бяла Слатина атакуват Ергенът с хитри стратегии

Две хубавици от Бяла Слатина ще се борят с доста хитри стратегии за мъжкото внимание в сантименталното риалити на bTV " Ергенът ". Визитките им са впечатляващи, а упоритостите - още по-големи.

Кристина Пламенова е едната дама, която ще се бори за сърцето на пианиста Евгени Генчев. 26-годишната хубавица е приключила " Право " и работи като стажант в влиятелна адвокатска адвокатска фирма, както и в Следствието към Софийската градска прокуратура. През 2019 година е определена за " Мис София ", а тази година показа страната ни на състезанието " Мис Вселена "  в Съединени американски щати.

Кристина споделя за себе си, че е израснала в типичното патриархално семейство в дребното градче Бяла Слатина. Завършила е междинното си обучение там – в професионалната гимназия " Никола Й. Вапцаров ", след което се мести в столицата, с цел да учи в УНСС.

Тя беше първата участничка, която прекрачи прага на първокласната вила в турския курорт Бодрум и се срещна с новия най-търсен тв ерген Евгени, който несъмнено съумя да впечатли, откакто му даде да подпише съглашение. С него музикантът дава обещание, че се държи добре с нея и постоянно ще бъде почтен.

Другата хубавица, която сигурно има не по-малко хитра тактика, с която да завоюва вниманието на Евгени, е Меган, която завоюва през вчерашния ден и първата роза от Ергенът. Тя също е родом от Бяла Слатина, а от визитката й излиза наяве, че живее в Торонто, Канада, само че се връща в България особено поради формата.

Меган работи като проджект управител в държавна канадска компания, а позицията ѝ обезпечава постоянни приходи и ѝ дава опция да продължава да пораства. Завършила е " Международни връзки "  в Софийския университет и има тапия от " Centennial College "  – Торонто.

 undefined

След години тежък труд, през днешния ден Меган има сериозна подготовка и приказва няколко езика. Има право на канадско поданство, само че отхвърля да го вземе, тъй като има вяра в максимата, че " човек обикаля света в търсене на това, от което се нуждае, с цел да се завърне и да го откри у дома ". Не харесва изкуствените дами и не толерира хора без упоритости и предпочитание за развиване. Записва се за кастинг още преди да разбере кой ще е " Ергенът ", само че признава, че когато го е видяла, краката й са се подкосили.

Дали една от двете хубавици ще е най-после дамата, спечелила сърцето на пианиста Евгени Генчев, следва да разберем в идващите седмици.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР