Две жени в България са похарчили по над 1 милион

...
Две жени в България са похарчили по над 1 милион
Коментари Харесай

Данъчен феномен! Българки без никакви доходи пръснаха над 1 млн. лева за година

Две дами в България са похарчили по над 1 милион лв. през 2016 година, само че не са показали никакви приходи пред данъчните. Единият сигнал е от данъчната дирекция в Пловдив, а другият е от София, оповестява Би Ти Ви.

Разходите, които са за над 1 милион лв., излизат от фактури за осъществени услуги и покупки на името на двете дами, които са се осигурявали върху минималния застрахователен приход.

В момента Национална агенция за приходите ревизира приходите в фамилиите им, както и издръжката на семействата и разноските им.

В петък от приходната администрация оповестиха, че стартират инспекции на 290 души, които са направили разноски за минали години над 50 000 лева, само че по едно и също време с това нямат никакви публично декларирани приходи.

Общото сред всички, на които са предоставени инспекции, е че са се осигурявали върху минималния застрахователен приход, само че даже не са подали данъчна декларация за приходите, разясняват от Национална агенция за приходите. Едновременно с това тези физически лица са направили обилни разноски.

/ПИК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР