Две години затвор получи 55-годишният Борис П. за блудство с

...
Две години затвор получи 55-годишният Борис П. за блудство с
Коментари Харесай

Две години затвор получи мъж за блудство с 9-годишно дете

Две години затвор получи 55-годишният Борис П. за блудничество с 9-годишно дете. Днес състав на Районният съд в Девин го призна за отговорен и постанови присъдата си да изтърпи при първичен общ режим. Делото се гледа при „ закрити врата ”, с цел да се опази потърпевшото момиче. Делото се гледа по съкратеното правосъдно разследване, откакто софиянецът се призна за отговорен и по този начин наказването му бе понижено с 1/3 от плануваното в закона от 3 години.

Мъжът протегнал ръка на детето на 1 януари т.г. в хотелски комплекс в село Ягодина, където другари от столицата се събрали да посрещнат Новата 2022 година Бизнесменът бил в другарски връзки с родителите на детето. Към 1,30 ч. след среднощ се вмъкнал в стаята на детето, заключил вратата и почнал да блудства с него. Малко по-късно майката се пробвала да влезе в стаята, а по-късно детето разказало какво се е случило. 

След арестуването на Попов служителите на реда иззели мобилния му телефон, в който имало голям брой фотоси от блудството. 

До момента Б. П. е с наложена мярка „ домакински арест “ с GPS гривна, която ще отпадне откакто присъдата влезе в действие.

Мъжът е състоятелен предприемач, има три компании в столицата.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР