Две години след случилото се на музикалния фестивал Fyre Festival

...
Две години след случилото се на музикалния фестивал Fyre Festival
Коментари Харесай

Съдят Кендъл Дженър и Емили Ратайковски

Две години след случилото се на музикалния фестивал Fyre Festival стартират да валят призовки към звездите, които са го промотирали и които са декларирали присъединяване. През 2017 година, когато завършва известният Coachella, идва времето на така наречен Fyre Festival, който дава поръчка, че ще бъде „ фестивалът на богатите “.

Събитието би трябвало да се състои на частен остров, намиращ се на Бахамите, а цената на билетите стартира от 12 хиляди $. Участие са декларирали реализатори като Tyga, Major Lazer, Blink-182, Pusha T и още доста други. Обещанието към посетителите е, че ще получат частни самолети, прелестни палатки, в които да се настанят, гурме ястия, приготвени от известни готвачи.

Емили Ратайковски, Бела Хадид и Кендъл Дженър са измежду звездите, които промотират фестивала. Голяма част от инстаграм инфлуенсърите и заможните фенове на музиката изявиха предпочитание да участват на събитието и се подготвяха месеци наред за него.

Проблемът беше, че такова събитие в действителност нямаше. Потребители в Туитър и Инстаграм разгласиха постове, в които разкриват голямата машинация, която е Fyre Festival. Палатки няма, а на тяхно място са сложени само и единствено матраци навън. Багажът ти се хвърля непосредствено на земята, а значимите и чупливи движимости вътре мъчно остават здрави.

Тези, които въпреки всичко оцеляват, би трябвало да заключите в шкафове, които в действителност нямат ключове и могат когато и да е да бъдат отворени. „ Гурме “ ястията се състоят от зелена салата с две филии самун и топено сирене, сервирани в... картонена кутия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР