Две години - от толкова време се оказа, че живеят

...
Две години - от толкова време се оказа, че живеят
Коментари Харесай

Трус в отношенията на Диляна Попова и Лъчезар Захариев! (ще издържи ли връзката им)

Две години - от толкоз време се оказа, че живеят дружно Диляна Попова и Лъчезар Захариев, чиято връзка обаче е сложена на тестване. Това разкриха доверени и доста близки до тях източници, съгласно които повода е много сериозна.

Всъщност аргументите за труса са две, само че в случай че едната може да бъде подмината с лека ръка от Захариев, то другата надали. Оказа се, че ресторантьорът в действителност обича Диляна Попова и мечтае да й предложи брак. Той желал да основат едно крепко и обичайно семейство, тъй като бил уверен, че тя е Жената с основно Ж за него.

Диляна обаче остава твърда - не желае да чува за брак през живота си, а решението й било дефинитивно. Това, което може да заплаши връзката на двамата обаче е фактът, че Захариев няма и деца, а Попова към този момент има порасналия си Борил от Асен Блатечки.

Поне към този стадий тя не мисли за второ, само че при все, че тази година ще чукне 42 лазарника, време за отсрочване май няма. " Лъчо желае доста да има дете от нея, само че не е ясно дали ще я убеди. След разпада на връзката й с Асен и всички премеждия, Диляна май желае двамата просто да си бъдат дружно и да се обичат умерено... само че дали той ще е склонен с това?! ", чудят се източниците.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР