Две десетилетия назад Тодоров бе една най-популярните музикални звезди в

...
Две десетилетия назад Тодоров бе една най-популярните музикални звезди в
Коментари Харесай

Помните Ли Тошко Тодоров, Който Изпя Радка Пиратка! Няма Да Повярвате До Къде Се Докара Фолк-Динозавърът!

Две десетилетия обратно Тодоров бе една най-популярните музикални звезди в България. Шлагерът му „ Радка Пиратка ” се въртеше до писване из кръчмите и пазарите, където всеки втори си я припяваше.

Но за изпълнителя бе сериозен проблем, че шлагерът му се популяризира с пиратски касетки и той не получава и стотинка от тях. Според легендите пиратските копия достигнали тираж от милион, а Тодоров признава, че това е една от най-големите му болки.

„ Едно време беше хубаво, тъй като всяка вечер се работеше. Имаше доста купони, джобовете на хората бяха цялостни с пари. Тъкмо стартира да се вижда светлина в тунела и всичко се срина ”, споделя Тодоров.Той избира да не приказва в елементи за ситуацията си, тъй като желае да резервира достолепието си.

„ През последните години ситуацията стана доста тежко. Въпреки това, предпочитам да остана и да пребивавам в България. Но не знам, след 1 — 2 години какво ще се случи. Може да си трансформира решението ”, прибавя още основателят на „ Радка Пиратка ”, която по неговите думи не е действителна персона и в никакъв случай не е съществувала.

Преди няколко години кариерата му живнала, когато ретро чалгата още веднъж станала съвременна, само че еуфорията бързо отминала. Понякога го канели на дребни събития, само че музикантът желае повече работа, а да изкарва по-добри пари, пшщи „ България през днешния ден “

Музикантът признава, че доста негови сътрудници съумяват да се уредят с участия и печелят много. Но той самият съжалява, че 90-те в никакъв случай няма да се върнат още веднъж.

За да си закрепи бюджета Тошко даже пуснал в продажба мерцедеса си. Първо му желал 4500 лева, само че по-късно паднал на 4000.

„ За себе си желая здраве. Нека хората се усмихват, да бъдат по-ведри. Много сме тъжни, мрачни и изменени.

Страшно е! И веселбата не е като едно време—всичко като че ли става принудително ”, споделя още изпълнителят.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР