Двата мобилни оператора Теленор и А1 обявиха в петък, че

...
Двата мобилни оператора Теленор и А1 обявиха в петък, че
Коментари Харесай

Теленор и А1 пуснаха безплатен роуминг България-Украйна

Двата мобилни оператора " Теленор " и А1 оповестиха в петък, че дават краткотрайно безвъзмезден роуминг сред България и Украйна в символ на взаимност с сериозната обстановка там, при който връзките са от основно значение.

" Постоянният контакт с околните е извънредно значим, изключително в сериозни обстановки като тази, по тази причина А1 краткотрайно ще направи диалозите в роуминг, късите известия (SMS) и мобилният интернет безвъзмездни за своите клиенти на мобилна услуга, които сега се намират в Украйна ", оповестиха от телекома. Допълва, че в невиждана обстановка като актуалната, фирмите би трябвало да бъдат виновни освен с позиции, само че и с действителни каузи.

" Теленор България " също разгласи безвъзмездни интернационалните диалози сред България и Украйна, в поддръжка на сънародниците ни и техните близки, които са в Украйна. Абонатите на оператора, които са в Украйна, краткотрайно се дава и безвъзмезден роуминг, в това число къси известия (SMS), мобилен интернет и диалози в роуминг. Разходите в посочените посоки ще бъдат обезщетени в идната фактура.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР