Двамата с неизвестната хубавица се разцелуваха направо в устата като

...
Двамата с неизвестната хубавица се разцелуваха направо в устата като
Коментари Харесай

Танчето В Сълзи, Катето Евро Побесня! Изловиха Сашко На Калъп С Чужда Жена! Вижте Как Го Правят! Снимки!

Двамата с незнайната красавица се разцелуваха напряко в устата като дълго време се държаха и за ръцете.

Явно обсъждаха някакви радостни тематики тъй като на лицата им грееха необятни усмивки и даже инцидентните минувачи, които разпознаха тв звездата останаха с усещането, че тези двамата флиртуват на улицата.

Оказа се обаче, че въпросната русокоска е колежка на Кадиев от дълги години. Тя стилистката, която се грижи за визията на тв звездите от предаването „ Преди обяд ” – Антония Йорданова. На нея те основно разчитат и от нейният професионален взор зависи с какви тоалети ще бъдат наконтени Сашо Кадиев и Деси Стоянова за пред драгите фенове, написа „ Ретро ”.

За неволните и любопитни очевидци не стана ясно за какво синът на Катето Евро и стилистката напущат дружно постройката на бТВ. А след това си споделят сбогом по подобен метод, че по-скоро приличат на влюбени гълъбчета. Отколкото на сътрудници. Какви им са връзките и повече от другари ли са остава мистерия, предават от hotarena.net.



Хора, които разгледаха папарашките фотоси разясняват, че въпросната жена наподобява доста на майката на артиста – Катерина Евро.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР