Двамата непълнолетни, чийто приятел бе застрелян при бягство от полицията,

...
Двамата непълнолетни, чийто приятел бе застрелян при бягство от полицията,
Коментари Харесай

Ново обвинение за двамата авери на момчето, застреляно от полицай

Двамата малолетни, чийто другар бе убит при бягство от полицията, към този момент са обвинени за втори обир, излиза наяве от известие на Районна прокуратура.

Както и Клуб Z писа, през вчерашния ден Софийският областен съд остави запостоянно в ареста Траян З. и Георги Б.

Вчера те оставаха зад решетките, по тази причина че към 02 ч нощта преди съдбовната гонка с полицията са ограбили момиче в региона на " Лозенец " - единият дърпал слушалките от ушите й, до момента в който другият изтеглил раницата й.

От известието на прокуратурата през днешния ден следва, че не са нападали единствено девойки:

" На 17.09.2023 година към 04,30 ч. в гр. София, обвинените Г.Б. и Т.З. лишили сумата от 35 лв. от владението на млад мъж, като използвали мощ за това. Г.Б. държал мъжа, Т.З. блъснал с пестник в лицето потърпевшия, неустановено лице му нанесло два удара с палка по крайници. "

По случая е формирано досъдебно произвеждане по много тежкия член за обир.

Пред бТВ тази заран пък приказва майката на третия съизвършител - 18-годишния Светльо, който бе прострелян и умря в " Токуда ". Мария Богданова споделя, че " в никакъв случай не е бил обвинен, обвинен и не е бил арестуван за такива неща “ (макар че на брифинга си през вчерашния ден полицията се оправда, че става въпрос за " остарели техни познайници ", б.р.).

„ Патологът ни сподели: Вашето дете е умряло от прострелна рана в гърба, която има вход от гърба и излаз начело през белия дроб и е умрял от кръвозагуба.

Просто желая правдивост и да знам за какво този служител на реда, който желаят всичките да награждават, простреля детето ми като куче. Дори да е направено нещо, не стоя и не споделям, че е прав, не можеш да отнемеш човешки живот в случай, че това е дете на 18 години и е с голи ръце ", споделя майката.

Също бТВ през вчерашния ден заяви, базирайки се на свои информатори, че 33-годишният чиновник на реда е имал в себе си и персонално, и служебно оръжие. Като пред проверяващи той е разказал, че по време на преследването служебното е изпаднало, по тази причина е стрелял със личния си револвер.

Засега публично удостоверение няма. Източници на медията настояват, че 33-годишният полицай е разказал, че до стрелбата се е стигнало, след като 18-годишното момче е протегнало ръка към чантата си, а униформеният решил, че ще извади оръжие.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР