Двамата мъже, които обраха заложна къща в Бургас, са разпознати

...
Двамата мъже, които обраха заложна къща в Бургас, са разпознати
Коментари Харесай

Обрат! МВР разкри кои са мутрите, ударили заложната къща в Бургас

Двамата мъже, които обраха заложна къща в Бургас, са разпознати от полицията. Бруталните нападатели са молдовски жители, а не руснаци, както се смяташе до момента поради видеото, което беше публикувано в медиите и обществените мрежи, написа trafficnews.bg.

В клипа, записан на охранителните камери, се вижда по какъв начин двамата крадци, маскирани с шапки и слънчеви очила, разменят реплики на съветски. Престъпниците атакуват и повалят на земята 30-годишната продавачка от заложната къща в бургаския квартал „ Меден рудник”.

Нападателите връзват ръцете и краката на младата жена със свински опашки и прибират златни бижута от витрините.

Цялото деяние се разиграва в границите на към 5-6 минути. Влязъл инцидентно клиент в заложната къща прогонва нападателите.
От компанията притежател на заложната къща приканиха всеки, който разпознае нападателите или има някаква информация за тях, да се свърже компанията или с представители на Министерство на вътрешните работи. По-късно те разгласиха и фотография на двама мъже от различен обект отвън Бургас, които отговаряли по осанка на грабителите.

От полицията подозират, че търсените молдовци стоят и зад други неразкрити кражби у нас. През септември бяха хванати и изправени пред съда 30-годишният Александър Хаджи, 24-годишният Василе Морару и 22-годишният Дионисие Коджукару от Молдова, които са упрекнати за взривяването на два банкомата в Казанлък и Стара Загора, от които отмъкнали общо 89 890 лева
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР