Двамата изгладнели варненци Красимир Кръстев и Станимир Георгиев, които бяха

...
Двамата изгладнели варненци Красимир Кръстев и Станимир Георгиев, които бяха
Коментари Харесай

Изгладнели от К-19 варненци, обирали апартаменти в Бургас, но ще си го получат

Двамата изгладнели варненци Красимир Кръстев и Станимир Георгиев, които бяха хванати при спецакция на „ Криминална полиция “ и „ Специализираните полицейски сили “ при ОДМВР-Бургас за осъществяването на голям брой обири в Бургас, ще чакат делото си в ареста, оповестява "Флагман ".

Бургаският областен съд им наложи най-строгата мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Двамата мъже, които са престъпно проявени, са нахлули преди дни в апартамент в жк „ Изгрев “, откъдето са откраднали голям брой украшения и преносим компютър – всичко на стойност 3575 лева

В жилището е проникнато посредством потреблението на техническо средство – така наречен „ трошач за секретни патрони “.

Това е устройство, което е направено от нечуплива солидна стомана и се употребява за строшаване на патрона, което пък разрешава освобождението на отвора на бравата и безпрепятственото приплъзване на езика.

За двамата е ясно още, че са проникнали и в няколко други жилището в Бургас в центъра.

Те са с богати престъпни досиета и голям брой присъди за обири. Красимир и Станимир работили извънредно проведено – дошли в града, набелязвали жилище, разбивали го, след което се прибирали с плячката.

Двамата бяха задържани ден след последната им взломна кражба. Определената им от Бургаския областен съд мярка за неотклонение не е дефинитивна и предстои на обжалване пред Окръжния съд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР