Двамата бяха забелязани в столичен мол около Коледа да се

...
Двамата бяха забелязани в столичен мол около Коледа да се
Коментари Харесай

Леш! Гринго Позеленя В Ареста! Софка Си Хвана Ново Гадже! Вижте Кой Е Той! Снимка

Двамата бяха видяни в столичен мол към Коледа да се натискат и целуват като младежи пред коледната елха като не стопираха да си вършат селфита.

Около Нова година двамата бяха резервирала стая в 5 звезден столичен хотел в Лозенец с аспект към Витоша, която персонално тя заплати. Същият юноша се вживява и като нейна персонална защита, като не позволява на упоритите почитатели и ухажори да се приближат до нея.



Ромската певица очевидно е разцъфнала освен от новата си обич, само че и поради солидната сума, която завоюва след концерта си в зала Арена Армеец. Нейни колежки недоумяват по какъв начин от толкоз доста ухажори Софка се е спряла още веднъж на безпаричен и неугледен юноша от ромски генезис.

Зложелатели предсказват, че тази връзка няма да продължи дълго като се има поради характера на Софка да изстисква младите си любовници по-късно да ги изхвърля като ненужна движимост, а някои от тях приключват в пандиза. Горещата кръв на Гринго не е останала безучастна към протичащото се и ромския мачо готвел възмездие, поради това, че обичаната му го оставила в сложен миг.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР