Двама служители на териториална дирекция на Националната агенция по приходите

...
Двама служители на териториална дирекция на Националната агенция по приходите
Коментари Харесай

Хванаха двама служители на НАП с подкуп

Двама чиновници на териториална дирекция на Националната организация по приходите (НАП) в София са арестувани с рушвет, заяви представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

Служителите са поискали рушвет от притежател на автосервиз в София. Те сами са поискали рушвет, като в началото желали 7000 лева, само че са получили 2000 лева, с цел да не сформират акт на притежателя. 

Собственикът на автосервиза е подал сигнал в Софийска градска прокуратура и Групово дело " Национална полиция “ за това, че му се желае рушвет “, съобщи Арнаудова и посочи, че незабавно са били поискани специфични разследващи средства. По думите ѝ парите са били авансово белязани от органите на следствието и същите са открити у едно от двете претърсвани лица.

„ По предписание на Софийска градска прокуратура е запечатано служебното им помещение, което се намира на ул. „ Аксаков “ 1. Предстои Софийската градска прокуратура да изиска позволение от Софийския градски съд за претършуване и на служебното помещение.

" Двете лица ще бъдат арестувани за 72 часа от Софийска градска прокуратура и в понеделник ще се изиска непрекъснатият им арест в Софийския градски съд “, сподели още Румяна Арнаудова, представена от " Фокус ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР