Двама служители на реда са пострадали след оказана сериозна съпротива

...
Двама служители на реда са пострадали след оказана сериозна съпротива
Коментари Харесай

Апаши пребиха две ченгета във варненско село

Двама чиновници на реда са потърпевши след оказана сериозна опозиция при задържане в къща във варненското село Синдел, оповестиха от полицията.
Инцидентът е станал към 6.30 часа през вчерашния ден, когато служителите на реда от морската столица пробвали да арестуват 40-годишен мъж и 37-годишна жена, обитаващи парцела.
Към дейностите на провинилите се са взели присъединяване и други лица, които излезли от жилището и хвърляли дървета, железа, камъни и други предмети, а юноша извадил нож и отправил закани към чиновниците на закона. С цел преодоляване на обстановката, един от служителите на реда е създал изстрел във въздуха.
Задържани за период до 24 часа са общо 8 лица, имащи отношение към случая, а с разпореждане на прокурор за 72 часа са привлечени в ареста търсените преди този момент мъж и жена, плюс 18-годишното момче, заплашвало с нож.
Назначени са съдебномедицински експертизи за определяне на типа на телесните повреди, които двама чиновници са получили при осъществяването на работните си отговорности.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР