Двама служители на община Благоевград и съпругите им са задържани

...
Двама служители на община Благоевград и съпругите им са задържани
Коментари Харесай

Двама служители на общината в Благоевград са счупили витрината на македонския клуб, ще платят щетите

Двама чиновници на община Благоевград и съпругите им са арестувани за потрошената витрината на македонския клуб.

Чиновниците са работещи от отдел „ Озеленяване “ в общината. Затова и последва реакция на кмета на Благоевград Илко Стоянов, който съобщи: „ Ако се потвърди виновност на общинските чиновници, аз ще приложа правилото на взаимност на наказванията. Това значи, че ще санкционира работещите в Община Благоевград, с безусловно същото наказване, с което ще бъдат осъдени митничари, гранични служители на реда и други чиновници в Р Северна Македония, които провокираха психическо и физическо принуждение над голям брой българи. В момента, в който бъдат уволнени чиновниците в Северна Македония, предизвикали тормоз над българските жители, аз неотложно ще уволня чиновниците на Оперативна програма “Озеленяване ” към Община Благоевград. Това е, простичко и заслужено! "

Припомняме, че митничарите и служителите на реда в прилежаща районен съд Македония бяха поздравени за положителната си работа по време на честванията на рождения ден на Гоце Делчев. Похвали получиха и граничните служители на реда и митничари, които биха българи и държаха  стотици часове наред на границата. Трима българи  бяха задържани и наказани, а други получиха възбрана за влизане в страната.

На 4 февруари чиновниците на община Благоевград и брачната половинка на един от тях били на трапеза и подпийнали. Те били ядосани от това, че македонската страна попречва нашенци да положат цветя на гробницата на Гоце Делчев в Скопие. Затова, под влияние на страстите, хвърлили камъни по македонския клуб в Благоевград, като строшили витрината му.

Съдът освободи арестуваните, няма да има обвинявания против тях, тъй като са признали виновността си и са поели обвързване да възстановят вредите по счупената витрина на собственичката на парцела.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР