Двама пострадаха при тежък пътен инцидент край Сандански. Катастрофата стана

...
Двама пострадаха при тежък пътен инцидент край Сандански. Катастрофата стана
Коментари Харесай

6-месечно бебе оцеля по чудо, след като тракторист смаза колата на семейството му

Двама пострадаха при тежък пътен случай край Сандански. Катастрофата стана на борсата на Е-79 при разклона за село Дамяница, съобщи struma.bg.
Семейство от Петрич с малко дете пътували в посока Сандански, когато на борсата край курортния град колата им била засечена от изскочил на пътя от трактор, ръководен от 82-годишния Стефан Костов от санданското село Дамяница.
При удара колата била смачкана до неразбираемост, разясниха очевидци на ПТП-то.
На мястото незабавно пристигнали две коли за спешна помощ, които транспортирали потърпевшите – лидера на трактора и петричкото семейство – 40-годишния Васил Костадинов, 33-годишната му брачна половинка Мариана Джаджева и 6-месечното им момченце, което било в кошче на задната седалка.
Малкият левент е жив и здрав след пътния случай, споделиха от полицията, само че майката, която се возела на предната седалка до водача, имала болки в главата и съвсем не виждала с едното око. Тя е настанена за лекуване в неврологично поделение на болничното заведение.
Съпругът й Васил е прегледан от експертите, изработен му е скенер на главата, след което е освободен за домашно възобновяване.
Трактористът Стефан също е потърпевш, той имал травми по главата и сега се лекува също в неврологията на санданската болница.
По случая стартира досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР