Двама пилоти на пътнически самолети, летели над пустинята в Аризона,

...
Двама пилоти на пътнически самолети, летели над пустинята в Аризона,
Коментари Харесай

Пилотите на два отделни самолета засекли НЛО над Аризонската пустиня

Двама водачи на пътнически самолети, летели над пустинята в Аризона, настояват, че са видели неидентифициран летящ обект, който минал над тях. Това излиза наяве от аудиозапис, публикуван от Федералната авиационна администрация, оповестява Си Ен Ен.

Пилотите на фирмите „ Лиърджет “ и „ Американ Еърлайнс “ видели обекта на 24 февруари и се свързали по радиото с ръководителя на придвижването в Албакърки.

„ Имаше ли някой над нас, който ни подмина преди към 30 секунди? ", попитал водачът на „ Лиърджет “. „ Отрицателно “, дал отговор диспечерът. „ Добре. Но нещо мина “, траял водачът. „ НЛО “, незабавно вметнал някой. „ Да “, дал отговор водачът, смеейки се “.

Минути по-късно авиационната администрация уведомила аероплан на „ Американ еърлайнс “, който летял в същата зона. „ Американ 1095, съобщете ми, в случай че нещо премине отсам в идващите 15 благи “, споделил диспечерът. „ Да ви уведомим, в случай че нещо премине? “, дал отговор водачът. „ Американ 1095, позитивно. Преди вас имаше аероплан, който рапортува, че нещо е минало над него, и ние нямаме нищо засечено. Така че, просто ни уведомете, в случай че видите нещо да ви подминава “, траял диспечерът “.

Малко по-късно водачът се свързал с контрола на придвижването, с цел да заяви за мистериозния обект: „ Тук е Американ 1095. Да, нещо преди малко мина над нас. Не знам какво беше, само че беше най-малко на 800-900 метра над нас. Да, мина тъкмо над нас “.

Не е ясно дали въпросният обект е бил НЛО. Говорител на авиационната администрация уточни, че не е наложително това да е нещо „ от различен свят “.

„ Работим в тясно съдействие с доста други организации и сполучливо насочваме военни и цивилен самолети от всевъзможен тип в тази зона всеки ден, в това число метеорологични балони на огромна височина “, уточни той.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР