Двама от задържаните във връзка с отвличането на Адриан Златков

...
Двама от задържаните във връзка с отвличането на Адриан Златков
Коментари Харесай

Няма да повярвате кои са двама от задържаните за отвличането на Адриан Златков, цяла България ги познава

Двама от арестуваните по отношение на отвличането на Адриан Златков от август предходната година - Георги Джамбазов и Мартин Марков, са добре известни както на полицията, по този начин и на цяла България. На 25 февруари 2016 година двамата мъже пребиха свиреп 31-годишния Васко Наумов на Околовръстното в София поради клаксон. Мъжете са охранители на Ивайло Борисов – Ториното.



Мистериозната дама, която също се озова в ареста дружно с Джамбазов, Ивайло Борисов и Мартин Марков, се споделя Здравка Стефанова. Тя е живеела на фамилни начала дружно с един от задържаните.

По-рано през днешния ден от думите на адвокатката на Ториното Мариана Тодорова стана ясно, че ролята на Ивайло Борисов и на втория упрекнат - Мартин Марков, в отвличането на сина на предприемача Тони Златков, е че са обезпечили коли с марки " Опел " и " Шкода " на похитителите. Останалите двама обвинени имали отношение към СИМ картите, с които се е поддържала връзката сред тях и бащата. Четиримата са помагали на други към момента незнайни по делото лица.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР