Двама от тримата убийци на българския студент Габриел Стоянов в

...
Двама от тримата убийци на българския студент Габриел Стоянов в
Коментари Харесай

Доживотни присъди за убийците на Габриел Стоянов

Двама от тримата убийци на българския студент Габриел Стоянов в Лондон получиха доживотни присъди.

 

18-годишният Алфи Кибъл беше приет за отговорен в ликвидиране и получи доживотна присъда с право да апелира след 14 години и 9 месеца. 17-годишният юноша, нанесъл удара с ножа, чието име не се загатва, тъй като е малолетен, също бе приет за отговорен в ликвидиране. Той също получи доживотна присъда без право да апелира до 15 години. Третият, който е на 15 години, ще бъде в пандиза за 6 години и 8 месеца за непредумишлено ликвидиране.

При осъществяването на нападението тримата са били година по-млади, т.е. всички са били непълолетни. Подсъдимите също бяха наказани за владеене на нападателни оръжия, което беше отразено в техните присъди.

При произнасянето на присъдата в петък в Олд Бейли в Лондон арбитър Джон Хилън сподели, че претекстът на тримата младежи, “колкото и необикновено да наподобява “ е, че са били раздразнени от “невъзпитаното държание на жертвата в рейса “.

напомня злокобната история.

На 4 ноември предходната година Габриел Стоянов, придружаван от другар слизат от рейса, с цел да посетят заведение за бързо хранене. В същото време трима юноши слизат две спирки по-късно, с цел да отидат в дома на единия и да се въоръжат с нож, верига за мотор и бутилка, след което причакват Стоянов пред заведението.

Габриел се опитал да се измъкне, само че получава удар с нож в гърдите и на идващия ден умира в болница.

Източник: БНР

Още вести четете в графа “Крими & Темида ”

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР