Двама от най-великите футболисти на нашето време - Кристиано Роналдо

...
Двама от най-великите футболисти на нашето време - Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Кристиано срещу Меси - голямата битка се завръща днес

Двама от най-великите футболисти на нашето време - Кристиано Роналдо и Лионел Меси, още веднъж ще се изправят един против различен за наслада на почитателите. Това ще се случи довечера от 19:00 часа в Рияд, където ще се организира контрола сред събирателен състав от локалните Ал Насър и Ал Хилал и Пари Сен Жермен. Португалецът ще изведе домакините с капитанската лента, като за него това ще е всекидневен дебют след отиването му в Саудитска Арабия. Почти несъмнено пък Лео ще е част от селекцията на френския гранд.

Над 20 000 души изгледаха нощес тренировката на ПСЖ.
 Саудитски предприемач купи най-скъпия билет в историята на футбола, с цел да гледа Меси против Роналдо Саудитски предприемач купи най-скъпия билет в историята на футбола, с цел да гледа Меси против Роналдо
Досега в историята Кристиано и Меси са били противници 36 пъти в другите им клубове. В тези дуели аржентинецът има преимущество - 16 против 11 победи, а 9 пъти се е стигало до тъждество. Лео има маркирани 22 гола в тези срещи, а Роналдо е единствено с един по-малко - 21.

За последно двамата се изправиха един против различен на 8 декември 2020 година, когато в мач от Шампионската лига Кристиано вкара два гола за триумфа на Ювентус с 3:0 над Барселона като посетител.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР