Двама от най-близките хора до Стефан Данаилов-шофьрът му Мишо и

...
Двама от най-близките хора до Стефан Данаилов-шофьрът му Мишо и
Коментари Харесай

Сянката на Стефан Данаилов проговаря в нова книга

Двама от най-близките хора до Стефан Данаилов-шофьрът му Мишо и неговата дългогодишна секретарка и икономка Невяна Милчева проговорят за първи път за артиста в новата книга „ Стефан Данаилов. Игра на живот “ от журналиста Георги Тошев  с логото на издателство " Киномания ". Тя е в чест на 80-годишнината от рождението му на 9.12.2022. Изданието излиза от щемпел на 6.12. и е част от идната поредност събития под надпис „ Стефан Данаилов на 80: години обич “. „ Милчева бе неговата сянка ”, сподели на конференция през днешния ден вицепрезидентът Илияна Йотова, която е патрон на честванията. „ Мисля си, в случай че беше жив Стефан и ние всички бяхме с вас в навечерието на празнуването на неговата 80-годишнина, какъв щеше да бъде неговият отговор и каква щеше да бъде неговата реакция “, сподели още вицепрезидентът.



„ Всички, които го познаваме, знаем едно извънредно дяволито пламъче в очите му, което щеше да поникне незабавно, в случай че можеше да ни види всичките в тази зала. И най-вероятно щеше да каже за какво се занимаваме с тези неща, а не вършим нещо по-полезно. Такъв си беше, само че въпреки това, съм сигурна, че щеше да му бъде драго. Човешко е, всеки един желае да бъде оценен, всеки един желае да му се радват. Всеки един желае да получава не просто доверието, любовта и обичта на хората. Сигурна съм, че честването на тази 80-годишнина ще бъде доста сполучливо “.

На 6 декември в кино „ Одеон “ с изключение на представянето на книгата „ Стефан Данаилов. Игра на живот “ от Георги Тошев, ще бъде показан и филмът „ Ламбо от София “ със сценарист Росица Обрешкова. Кулминация на честването е в огромната зала на Народния спектакъл със спектакъла „ Стефан Данаилов на 80: Години обич “ с присъединяване на студенти и другари на Мастера. Те ще показват музикални осъществявания, ще бъдат излъчени особено готови фрагменти и изявленията от кино лентата на Георги Тошев, фрагменти от записи с гласа на именития артист, предоставени от „ Златен фонд “ на БНР.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР