Двама мъже са задържани след проверка на джип в Пазарджик.

...
Двама мъже са задържани след проверка на джип в Пазарджик.
Коментари Харесай

Арестуваха двама с дрога, пиян водач и друг с фалшива книжка

Двама мъже са арестувани след инспекция на джип в Пазарджик. Вчера следобяд на улица в регионалния град автопатрул при локалното полицейско ръководство спрял за инспекция джип „ Порше “. Оказало се, че 34-годишният му лидер от Пазарджик е зад кормилото под въздействието на опиати. Униформените разкрили у пътуващия до него 29-годишен пазарджиклия 6 полиетиленови топчета и саморъчно направена цигара. Съдържанието на всичките се оказало марихуана. И двамата са арестувани в ареста на РУ-Пазарджик за период от 24 часа. По случая се водят две бързи производства.

 

Още двама водачи са арестувани в арестите на РУ-Панагюрище и Пазарджик. Тази нощ на улица в Панагюрище автопатрул направил инспекция на „ БМВ “, ръководено от 30-годишен гражданин на село Попинци. Оказало се, че младият мъж показал пред органите на реда неистинско удостоверение за ръководство на МПС, издадено от Република Чехия. 

В региона на бензиностанция екип от РУ-Пазарджик засякъл „ Ауди “, зад кормилото на което бил 61-годишен мъж от пазарджишкото село Главиница. Оказало се, че той кара по улиците на града с 1.24 промила централизация на алкохол. Спрямо двамата водачи се водят бързи производства.   

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР