Двама мъже - на 22 и 51 години, са задържани,

...
Двама мъже - на 22 и 51 години, са задържани,
Коментари Харесай

Двама мъже набиха полицаи пред дискотека в Стара Загора и счупиха вратите в районното

Двама мъже - на 22 и 51 години, са арестувани, откакто са нападнали трима служители на реда и обиждали медици пред дискотека в Стара Загора, оповестиха от Районната прокуратура в града.

На мъжете към този момент са повдигнати обвинявания - за нанасяне на леки телесни повреди на полицейски чиновници, за опозиция против орган на властта и за заличаване на непознато имущество.

На 6 август към 4 ч. Я.Т. и М.Т.били в дискотека в град. Дваматабили във очевидно нетрезво положение. Я.Т. се почувствал зле и бил извикан екип на незабавна помощ. При идване на медиците и полицейските чиновници двамата викали, блъскали, обиждали и отправяли закани за разпра към медицинския екип и към служителите на реда.

Освен това мъжете нападнали чиновниците, на които са породени леки телесни повреди на трима служители на реда.

След като били отведени в постройката на Първо районно ръководство,счупили стъкло, деформирали алуминиева входна врата на фоайето на първия етаж и железна врата на арестното помещение.

По-младият мъже осъждан през 2022 година за нанесена телесна щета.

Днес Районната прокуратура в Стара Загора ще внесе в съда искане за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на двамата обвинени.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР