Двама кюстендилци, на 43 и на 50 години, са задържани

...
Двама кюстендилци, на 43 и на 50 години, са задържани
Коментари Харесай

Хванаха двама иманяри в Кюстендил

Двама кюстендилци, на 43 и на 50 години, са арестувани през вчерашния ден от чиновници на районно управление (на МВР) Бобов дол. От иманярите са конфискувани 2 металотърсача, лопата, кирка, брадва, 24 монети и други артефакти.
Мъжете са спрени за инспекция в землището на с. Коркина, придвижвали са се с л.а. „ Мерцедес “. Автомобилът е благосъстоятелност и ръководен от 43-годишния. Той е прочут на полицията с интереса си към иманярство. Двамата мъже ще останат в полицейския арест 24 часа. По случая е стартирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Бобов дол, известен е дежурен прокурор.
37-годишен мъж са задържали през вчерашния ден кюстендилски служители на реда за владеене на наркотично вещество. От него е конфискувана опаковка амфетамин. Проверката е осъществена на ул. „ Христо Ботев “ в града. Видът на опиата е открит с полеви наркотест. По случая е стартирано досъдебно произвеждане в районно управление (на МВР) Кюстендил, известен е дежурен прокурор.
Четирима притежатели на наркотични субстанции пък са арестувани през вчерашния ден от чиновници на районно управление (на МВР) Дупница. Те са на възраст от 15 до 29 години, от тях са конфискувани 11 опаковки с канабис и амфетамин, съобщи Катя Табачка - представител на ОДМВР - Кюстендил, за сътрудник на Actualno.com от града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР