Двама граждани на Германия са изчезнали в Египет, съобщи днес

...
Двама граждани на Германия са изчезнали в Египет, съобщи днес
Коментари Харесай

Двама германски граждани изчезнаха в Египет

Двама жители на Германия са изчезнали в Египет, заяви през днешния ден представителят на външното министерство в Берлин, представен от ДПА.

По думите на представителя Кристофер Бургер двата обособени случая на изчезнали жители през последните дни пораждат опасения и ведомството гледа на тях съществено.

Според източник на ДПА единият е 18-годишен юноша от немския град Гисен, който възнамерявал да посети дядо си в Кайро, откакто прекара преди този момент известно време в Луксор. Семейството му обаче изгубило контакт с него, преди да отлети за египетската столица, сподели татко му за ДПА.

Другият липсващ е 23-годишен юноша от Гьотинген, който възнамерявал да дойде в Кайро с брат си на 27 декември. Местните управляващи го задържали на летището, като пуснали единствено брат му, и от този момент той липсващ, описа майка му. Тя написала писмо до немския дипломат в Кайро с молба за помощ. Източници в Кайро споделили на фамилията, че младежът е арестуван в щаба на разузнаването.

И двамата мъже, родени от майки германки и татковци египтяни, имат двойно немско и египетско поданство, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР