Двама души са загинали след като електрически автомобил Nio е

...
Двама души са загинали след като електрически автомобил Nio е
Коментари Харесай

Тестови шофьори полетяха от третия етаж на сграда, загинаха ВИДЕО

Двама души са починали откакто електромобил Nio е полетял от третия етаж на централа на компанията в Шанхай.

При произшествието са починали двама мъже - единият чиновник на компанията, а различен на партньорска компания. Инцидентът е станал в сряда към 17:20 локално време. Загиналите хора са били в колата, когато е паднала от постройката.

Компанията зааяви, че неотложно е почнало следствие на случая в съдействие с държавни чиновници, предава BBC.

Зоната на третия етаж, откъдето е паднала колата, е разказана като оборудване за проби на колите.

Terrible story of two test drivers at ’s electrical vehicle manufacturer NIO being killed when a car somehow smashed out of a building and came crashing down from a great height.
— Stephen McDonell (@StephenMcDonell)

„ Нашата компания си сътрудничи с отдела за социална сигурност, с цел да стартира следствие и разбор на повода за случая. Въз основа на разбора на обстановката на местопроизшествието в началото можем да потвърдим, че това е случай (не е породен от транспортното средство), “, се споделя в изказване на компанията.

" Чувстваме се доста тъжни за този случай и бихме желали да изразим нашите най-дълбоки съболезнования на нашия сътрудник и чиновник на сътрудник, които изгубиха живота си. Създаден е екип, който да помогне на фамилиите “, гласи още известието.

Компанията получи множествто рецензии за оправданието " случаят не е породен от транспортното средство " в първичния тип текста. От Nio незабавно го, коригираха и сложиха в скоби, с цел да не бъде тази известието акцент.

Nio е в челните редици на устрема на Китай да господства в промишлеността на електрическите транспортни средства. Компанията залага доста на сменяеми акумулатори в своите коли като метод да преодолее терзанията на клиентите по отношение на честото зареждане.

Компанията е противник на основания в Съединени американски щати производител на електрически коли Tesla на мултимилиардера Илон Мъск, който има огромен индустриален цех в Шанхай.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР