Двама души са загинали и около 16 са били ранени

...
Двама души са загинали и около 16 са били ранени
Коментари Харесай

УЖАСЪТ В СЪРБИЯ! Двама загинали и 16 ранени при взрива във фабрика край Белград

Двама души са починали и към 16 са били ранени при детонациите във фабриката в Белград, за която ПИК заяви по-рано. Инцидентът е станал към 14:00 часа (15:00 часа българско време) във фабриката EDePro, която създава гориво за противоградови ракети в региона на Бубан поток край столицата. На място незабавно са пристигнали пожарникари и полиция. В момента пътят към мястото на случая е блокиран от полицията.

Според “Вечерне новости “ поради детонациите в завода са се запалили колите, които са били на паркинга на предприятието. На място работят към 40 пожарникари.

Най-малко 16 души бяха ранени с друга степен на тежест вследствие на детонации в цех за ракетно гориво покрай Белград, съобщи пред организация Tanjug началникът на промяната на Бърза помощ доктор Мария Радулович.
свързани новини10834преди 6 часа
Съобщава се, че един човек е в реанимация със съществени пострадвания, останалите, които имат пострадвания и изгаряния са настанени в Спешния център и Военната болница на сръбската столица. Според Радулович има потърпевши с рани по главата. Някои от пациенти имат и проблеми с дишането.

По думите на лекаря, екипи на Бърза помощ не престават да са на мястото на случая.

Няколко мощни детонации са избухнали в региона на Бубан поток във фабрика за ракетно гориво покрай Белград, заяви сръбското издание Telegraf, написа " Фокус ".

Съобщава се, че очевидци са чули три-четири мощни детонации, от които земята осезаемо е потреперила. Според вестника детонациите са станали във фабрика, която създава гориво за противоградови ракети.

В обществените мрежи потребителите разгласяват фотоси с големи облаци пушек, издигащи се над региона. Съобщава се, че на място са отишли пожарникари и полиция.

Около 100 служащи са работили на промяна в цех за ракетно гориво край Белград, ориста им към момента не е известна.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР