Двама души са задържани при операция срещу наркоразпространението, проведена на

...
Двама души са задържани при операция срещу наркоразпространението, проведена на
Коментари Харесай

Спецакция в Сливен: Закопчаха дилъри с метамфетамини и крадени вещи

Двама души са арестувани при интервенция против наркоразпространението, извършена на 3 декември на територията на града. Това оповестиха от ОДМВР - Сливен.

Иззети са голям брой крадени движимости, метамфетамин, субстанции и прекурсори за произвеждане на синтетичен опиат. Операцията е осъществена от криминалисти на ОДМВР - Сливен, дружно със чиновници на 4 районно управление (на МВР) - Бургас. Предприети са претърсвания на два адреса в града, населявани от 39-годишен мъж и 30-годишна жена, престъпно проявени за закононарушения, свързани с опиати.

В хода на процесуално-следствените дейности са открити и конфискувани общо към 125 грама бяло и жълто кристалообразно вещество, които при полевия тест са реагирало на метамфетамин, прекурсори, субстанции и предмети, употребявани за произвеждане на синтетичен опиат.

Намерени са и голям брой строителни и домашен ел. уреди, принадлежности, преносими компютри, ръчни часовници, музикални уреди и други, обекти на обири. Двамата са арестувани с полицейска мярка до 24 часа. За случая е известена Окръжна прокуратура - Сливен.

С прокурорско предписание мъжът остава в ареста за 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане за неговото непрекъснато арестувани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР