Двама души са ранени след челен сблъсък на Рогошко шосе

...
Двама души са ранени след челен сблъсък на Рогошко шосе
Коментари Харесай

Двама ранени при челен удар на входа на Пловдив

Двама души са ранени след преден конфликт на Рогошко шосе на входа на Пловдив, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 

Сигналът за случая е подаден в 7 часа тази заран. На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. 

Заради злополуката трафикът се пропуща единствено в едната лента от пътни служители на реда и придвижването е мощно затруднено. Двама души са потърпевши и са превозени в лечебно заведение. 

Полицията предлага да се избират различни направления за напредване. 

Един човек е умрял, а други 10 са ранени в пътни произшествия в страната единствено за последното денонощие, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. В София пък за миналите 24 часа са регистрирани общо 21 пътни случая, само че без жертви и потърпевши.

От началото на месеца тежките произшествия на територията на страната са 287, починали са 21 души, ранените са общо 400. От началото на годината при пътнотранспортни катастрофи са починали 501 индивида, а раненита са 8172-ма.

По информация на Министерство на вътрешните работи, поради мъгла тази заран е понижена до 10 метра видимостта в региона на Обеля. До 50 метра е видимостта на прохода " Шипка ", в регионите на Криводол, Борован, Бяла Слатина, Крушовица, Оряхово, Малко Търново. До 60 метра е видимостта в региона на Паничково, област Пловдив.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР