Двама души са пострадали при катастрофа по пътя Смолян-с. Стойките,

...
Двама души са пострадали при катастрофа по пътя Смолян-с. Стойките,
Коментари Харесай

Две жени са в болница след катастрофа по пътя Смолян-с. Стойките

Двама души са потърпевши при злополука по пътя Смолян-с. Стойките, оповестиха от полицията.

Около 14:45 часа през вчерашния ден на път III-866, км 17 в региона след разклона за Смолянски езера е зародило пътнотранспортно произшествие с потърпевши участници в придвижването. Лек автомобил „ Опел Агила “, ръководен от 34-годишен гражданин на с. Змеица , с пътуващи в него три дами – 58-годишна жителка на с. Змеица, 79-годишна от същото село и 33-годишна от с. Осиково .

Поради несъобразяване на скоростта на придвижване с релефа на местността и положението на пътя, лидерът изгубил ръководство над автомобила и на ляв завой с мокра настилка се е блъснал в бетонна подпорна стена в дясно по посока на придвижване. Една от пътничките е получила фрактура на дясно рамо, а друга е с травма на рамото и десния крайник. На потърпевшите е била оказана здравна помощ и са били настанени за болнично лекуване в МБАЛ „ Д-р Братан Шукеров “ АД-Смолян.

Използвани са били предпазни колани . Местопроизшествието е било посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР и РУ-Смолян. Извършен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР