Двама човека бяха леко ранени в сряда вечер от трима

...
Двама човека бяха леко ранени в сряда вечер от трима
Коментари Харесай

Двама ранени при обир в къщата на играч на Валенсия

Двама индивида бяха леко ранени в сряда вечер от трима маскирани нападатели по време на грабеж в дома на футболиста на Валенсия Джъстин Клуиверт, разгласи в четвъртък испанската полиция, представена от Агенция Франс Прес. 
 От Валенсия реагираха на наказването: Осъждаме расизма към Винисиус, само че глобата е несправедлива От Валенсия реагираха на наказването: Осъждаме расизма към Винисиус, само че глобата е несправедлива
" Трима маскирани мъже са нахлули в къща в Бетера (източно предградие на Валенсия), обирът е приключил с двама ранени ", оповестиха от полицията. 

Според локалните медии ранените са две дами, измежду които е и приятелката на футболиста, която се е обадила на полицията. По време на обира Джъстин Клуиверт, който е наследник на легендата Патрик Клуиверт, е бил с тима на Валенсия на лагер преди гостуването на Майорка. 

Според органите на реда крадците са взели разнообразни предмети, чиято стойност към момента се прецизира. Според локалната преса те са откраднали бижута, часковници и пари на приблизителна стойност от 150 000 евро. В началото на май и домът на бразилския футболист на Реал Мадрид Родриго в покрайнините на испанската столица бе ограбен. През предходната година жертви на офанзива на крадци станаха играчите на Реал Мадрид Карим Бензема и Дани Карвахал.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР