Два златни медала от най-престижния турнир по културизъм в света

...
Два златни медала от най-престижния турнир по културизъм в света
Коментари Харесай

Наше момиче грабна две титли на „Арнолд Класик“

Два златни медала от най-престижния шампионат по културизъм в света сграбчи българката Нели Митрева. 35-годишната шампионка, която беше част от спортния отдел на „ Телеграф “, победи в „ Оупън Клас “ и в „ Мастър клас “, която е исторически триумф за българския бодибилдинг. Преди Нели само някогашната гимнастичка и акробатка Николина Храброва е печелила в категория Про фигура на „ Арнолд Класик “.

Митрева отвя конкуренцията с съвършената си физика и чудесно театралничене, което показва пред журито в фамозната зала „ Greater Columbus Convention Center в Кълъмбъс, Охайо. Нашето момиче взе участие за следващ път в шампионата, само че за първи път стигна до купите, писа „ Телеграф “.

Нели е многократна национална шампионка по лека атлетика и първата българка с професионална карта по културизъм, която печели незабавно след първата година като дилетант. Митрева има дипломи за треньор и състезателен публицист от НСА. Зад океана тя се откри през 2012 година, като се грижи за физическата подготовка на чиновници на държавното управление и армията. Освен това направи лична линия добавки и фитнеси, които започнаха да се постановат сполучливо в цяла Америка.

Тя стана водещ модел на „ FM ФИТНЕС МОДЕЛ “ и първият играч по бодибилдинг измежду мъжете и дамите в целия свят, спонсориран от колоса SBD.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР