Два протеста се проведоха пред президентството, докато на Дондуков 2

...
Два протеста се проведоха пред президентството, докато на Дондуков 2
Коментари Харесай

Хоро, палатки и два протеста пред президентството - и срещу Радев, и срещу Борисов

Два митинга се организираха пред президентството, до момента в който на " Дондуков " 2 течеше процедурата по връчването (и връщането му) на третия мандат за сформиране на държавно управление.

Едната демонстрация бе проведена от ММА първенеца Станисав Недков - Стъки и бе под надпис " Да сменяем чалгата с хоро ". В обществените мрежи той прикани всички да носят българското знаме на гърба си или национална носия и да покажат, че " няма да предадат българската демокрацията в ръцете на разединителя Румен Радев.

Всички фотоси ВИЖТЕ ТУК >>

" Нека в сряда да се съберем в 10:30 пред Президентството и да желаяме оставката на Румен Радев, като преди този момент разпусне този злотворен парламент, формиран от политически темерути, нежелаещи да си приказват един с различен. Партийни хамелеони и слънчогледи, прескачащи от партия в партия, които ни се показват за нови лица и борци против статуквото. Същите, обратно във времето взели участие, като депутати и министри в по този начин нареченото статукво. Тези, които викаха " мутри вън ", се оказаха мутри в бели якички, които в среднощ по мрачно и подмолно одобряват изборни правила, издават укази и ги обнародват в ексклузивен брой на Държавен вестник. В почивния ден - на Разпети петък ", посочи уредникът.

 Снимка: "Булфото "

Протестиращите носят плакати, съгласно които Румен Радев " упражнява тирания и е сътрудник на Кремъл ".

 Снимка: "Булфото "

Другият митинг пък бе против премиера в оставка Бойко Борисов и е контрапроява на митинга на Станисав Недков - Стъки. Протестиращите упорстват за неотложно сформиране на служебно държавно управление и партиите от митинга да поемат ръководството.

 Снимка: "Булфото "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР