Два от най-успешните отбори в спора си подава ръка, за

...
Два от най-успешните отбори в спора си подава ръка, за
Коментари Харесай

Колоездачният отбор "Инеос" обяви партньорство с "Мерцедес" от Формула 1

Два от най-успешните тимове в разногласието си подава ръка, с цел да станат още по-добри. По този метод колоездачният отбор " Инеос " разгласи партньорството си с тима на " Мерцедес " от Формула 1.

" То има за цел да изкачи на още по-високо равнище нашите състезатели ", оповестиха от " Инеос ".

Като част от договорката с изключение на колоездачния тим това ще донесе дивиденти и за ветроходния отбор, който се е прицелил в продобиване на най-старата регата в света America Cup. Трите тима ще работят дружно, употребявайки най-нови технологии.

Колоездачният тим ще може да употребява въздушния тунел на отбора от Формула 1.
Three world class racing teams, who will be greater together.@TeamINEOS@[email protected]/WfGpRkb8zR
— Team INEOS (@TeamINEOS) December 18, 2019

" Инеос ", който доникъде на 2019 година беше прочут като " Скай ", преди да бъде платен от най-богатия британец сър Джим Ратклиф, господства в колоезденето в последното десетилетие. Британският отбор завоюва седем пъти Тур дьо Франс с четирима разнообразни колоездачи (Брадли Уигинс, Герант Томас, Еган Бернал и Крис Фрум четири пъти).

" Технологичните условия във Формула 1 значат, че ние сме доста добре готови и можем да помогнем на колоезденето и ветроходството с нашите знания. Когато сър Джим Ратклиф се свърза с " Мерцедес ", беше мъчно да откажем. Самият факт да свържем три толкоз сполучливи организации е нещо доста вълнуващо ", сподели шефът на отбора от Формула 1 Тото Волф.

Директорът на колоездачния тим на " Инеос " сър Дейв Брейлсфорд добави: " При всеки един от тези три отбора е заложено желанието за победа, за надпревари и по това си приличаме. "

Това е второ сходно партньорство в колоезденето. От 2020 година тимът на " Бахрейн Мерида " ще се споделя " Бахрейн Макларън ". Британската автомобилна компания купи 50% от тима и към този момент е акционер.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР