Два нови ареста са извършени във връзка със смъртта на

...
Два нови ареста са извършени във връзка със смъртта на
Коментари Харесай

Нови два ареста по делото за камиона-ковчег в Есекс

Два нови ареста са осъществени във връзка със гибелта на 39 виетнамски мигранти в хладилен камион край Лондон предходната година. Това оповестиха от английската полиция, представена от Ройтерс.

Жертвите, измежду които две 15-годишни момчета, бяха открити в индустриална зона в Есекс през октомври. Установено е, че са умряли от прегряване и липса на О2.

Шофьорът на камиона-ковчег на Острова се призна за отговорен

Полицията в Есекс заяви, че 22-годишен мъж е арестуван в Северна Ирландия в неделя по съмнение в ликвидиране и съучастничество в незаконен трафик на хора.

Миналата седмица английската полиция взаимно с немските управляващи арестува Джордже Ника (43 г.), търсен с европейска заповед, на летището във Франкфурт.

Ника, който живее в Грейс, бе изправен пред съд в събота и упрекнат в убийството на 39 души и подкрепяне на незаконна имиграция. Ново слушане е планувано за 16 март.

Британските управляващи желаят и екстрадицията на Имън Харисън (23 г.) от Ирландия по обвинявания в ликвидиране, трафик на хора. Той ще бъде изправен пред Висшия съд в Дъблин в сряда, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР