Два месеца! Толкова време измина откакто футболът липсваше от картата

...
Два месеца! Толкова време измина откакто футболът липсваше от картата
Коментари Харесай

НА ЖИВО: РБ Лайпциг - Фрайбург, съставите на двата тима

Два месеца! Толкова време измина откогато футболът липсваше от картата на света! Време обаче най-гледаният спорт да се завърне! Първото от топ 5 шампионатите на Стария континент, което се възобновява е това на Германия – Бундеслигата! Още през днешния ден следва да се изиграе и дербито на Рур сред Борусия Дортмунд и Шалке, което можете да следите НА ЖИВО ТУК !

Друг дуел, който приковава вниманието от 26-тия кръг през днешния ден е Република България Лайпциг и Фрайбруг. „ Биковете “ са в челото на класирането, като даже бяха водач преди зимната пауза. В началото на новата година обаче имаше лек спад във формата на отбора, като се смъкнаха до третата позиция, само че все пас са единствено на една точка от втория Борусия Дортмунд и на пет от водача Байерн Мюнхен.

Фрайбруг също се показва много устойчиво от началото на сезона, като отборът е на 8-ата позиция, на единствено от точка от зона Лига Европа.

Срещата на „ Ред Бул Арена “ ще се организира без последователи по трибуните, само че най-важното е, че футболът ще се състои. Срещата е с начален час 16:30 .

Република България ЛАЙПЦИГ – ФРАЙБУРГ 0:0

Стартови сформира на двата тима:

Start-XI
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР